Notícies d'Interès

Per quart any consecutiu, els dies 3, 4 i 5 de desembre La Mútua va impartir un seminari sobre Responsabilitat Civil Professional a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Barcelona (ETSEIB) en el marc de l’assignatura del Gestió de projectes.

La Mútua dels Enginyers ha celebrat avui el 36è Esmorzar-Col·loqui per donar a conèixer l'evolució econòmica i financera dels mercats, les perspectives pel 2019 i la situació dels diferents Planes de Pensions de l'entitat.

El passat 6 de novembre de 2018, l’Òscar Sánchez, Director Comercial d'Estalvi i Previsió Social de La Mútua dels Enginyers, va impartir un seminari de planificació successòria. Aquesta va tenir lloc a la demarcació de Girona del Col·legi d'Enginyers Industrials.

 

El passat dia 8 d’octubre es va celebrar la primera trobada del Club d’Inversors de l’Enginyeria, organitzada conjuntament per La Mútua dels Enginyers i Accel&Grow.

L'acceleradora de start ups de base tecnològica, Accel&Grow (pertanyent al Grup La Mútua dels Enginyers), ha tancat una ronda de finançament amb Kombutxa, una de les seves empreses accelerades. Els principals inversors han estat Accel&Grow Ventures i La Mútua dels Enginyers.

Amb l’objectiu de seguir recolzant els joves Enginyers, La Mútua ha concedit dues beques de mobilitat de 1000 euros cadascuna al Sergi Martínez i al Miguel Oyaga, estudiants de Mecatrònica i Multimèdia a la Universitat de Vic (UVic).

Accel & Grow, l’acceleradora de start ups del Grup La Mútua ha iniciat el seu programa d’acceleració buscant nous projectes tecnològics liderats per enginyers (on, al menys, un dels socis estigui 100% dedicat).

El 16 de maig es va celebrar la jornada “Els riscos del professional de l'enginyeria i solucions per a protegir-se” a l’AIQS.

Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.