Accel&Grow tanca ronda de finançament amb Kombutxa, una de les seves empreses accelerades

 

kombutxa

L'acceleradora de start ups de base tecnològica, Accel&Grow (pertanyent al Grup La Mútua dels Enginyers), ha tancat una ronda de finançament amb Kombutxa, una de les seves empreses accelerades. Els principals inversors han estat Accel&Grow Ventures i La Mútua dels Enginyers.

Kombutxa, va néixer l'any 2015, liderada per Jordi Dalmau, amb l'objectiu de posar en el mercat aliments fermentats d'altíssima qualitat i ecològics per atendre la demanda creixent del sector de l'alimentació saludable.

Els problemes de salut d'un dels fundadors de la marca li van portar a engegar la seva pròpiabreweryde Kombucha. Aquesta curiosa beguda de te fermentat, amb una història mil·lenària que es remunta a l'any 200 en l'antiga Xina, era una gran desconeguda aquí però que està en autèntic auge en EUA, amb un volum de negoci que gira entorn a més de 600 milions de dòlars anuals.

Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.