CROUCO, Agència de Subscripció, assistirà a la XXVI edició de la ‘Semana del Seguro’

LOGO_Sem_Seg2019

 

 

 

 

 

 

 

Un any més, CROUCO, Agència de Subscripció, S.L., estarà present com a patrocinador en la XXVI “Semana del Seguro”, el major esdeveniment de la indústria asseguradora al nostre país. La trobada, organitzada per INESE, es celebrarà en el Centre de Convencions Nord d’IFEMA (Madrid) els propers 19, 20 i 21 de febrer. 

CROUCO participarà a la Fira el dimarts dia 20 amb un estand en el Punt de Trobada Coverholders de Lloyd’s i aprofitarà la jornada per a presentar als assistents el seu ventall de productes i oferir-los les seves solucions asseguradores. 

CROUCO actua a Espanya com Coverholder Lloyd’s des d'agost de 2009 distribuint els seus productes a través de corredors d'assegurances als quals proporciona solucions asseguradores a mesura per a empreses, col·lectius i associacions al més alt nivell professional en els rams de Responsabilitat Civil Professional i General, D&O, Cyber, Protecció de Dades i Kidnap&Ransom (segrest). Ofereix un tracte personalitzat que permet adaptar-se a les necessitats específiques dels clients que, per les seves característiques, necessiten d'una especialització tant en subscripció (disseny de productes a mesura) com en administració i en la gestió de sinistres.

Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.