LIFT Investment Advisors comença a assessorar dos plans de pensions de La Mútua dels Enginyers

lift

LIFT comença a assessorar dos plans de pensions de La Mútua dels Enginyers que estan oberts a tot tipus d'inversors. Un d'ells és un pla de pensions de renda variable anomenat Enginyers Global Value PP (N-5148) que inverteix fins al 100% del seu patrimoni en accions i l'altre és un pla de pensions de renda fixa mixta anomenat Enginyers Prudent PP (N-4032), que inverteix en renda fixa i fins a un 30% en renda variable. El seu estil combina la filosofia d'inversió Value Investing amb l'anàlisi profunda i el procés disciplinat del Private Equity, a més de seguir els Principis Responsables d'Inversió de les Nacions Unides.

Francisco López Posades, Director d'Inversions de LIFT, assegura que l’acord “és un reconeixement a la trajectòria del fons DIP - LIFT Global Value Fund i al procediment inversor diferencial que aplica respecte a altres fons”.

Per la seva banda, Joan Antoni Fernández, Director Tècnic i d'Estalvi de La Mútua dels Enginyers, considera que “aquest acord és una nova mostra que l'entitat sempre ha apostat per estils de gestió de qualitat i innovadors pel que fa a la inversió dels seus plans de pensions”.

Per a La Mútua dels Enginyers, la gestió patrimonial professionalitzada i l'estalvi per a la jubilació formen part del seu ADN, i per això ha decidit dipositar la seva confiança en LIFT gràcies a l'experiència de l'equip assessor no solament per la trajectòria assessorant el fons DIP – LIFT Global Value Fund, sinó també pels més de 30 anys de recorregut acumulat que porta el seu equip de cinc persones invertint als mercats financers. Aquest ha participat en més de 35 operacions corporatives i ha col·laborat activament al costat dels directius de les companyies participades per aquests fons.

Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.