Enginyers Accions Europa, Pla de Pensions

S'han produït els següents errors:
CONSULTAR
la meva posició

Informació d’acord a l’Ordre Ministerial ECC/2316/2015 relativa a les obligacions d’informació i classificació de productes financers 

Risc5
text-candau

 

Renda Variable

Carteres amb Actius de Renda Variable (> 75%) 

Fitxa Trimestral Fitxa Trimestral  (132,57 kB)
Dades Fonamentals Dades Fonamentals  (90,63 kB)

 

Es tracta d’un pla de pensions amb l’objectiu principal de preservar i fer créixer el capital dels seus partícips generant rendibilitats a llarg termini superiors a les del mercat.

És un pla adequat per a persones amb un horitzó temporal a llarg termini o que volen destinar una part dels seus estalvis a actius amb més rendiment potencial i risc.

 

Vocació inversora

L’Enginyers Accions Europa, Pla de Pensions, està integrat en un fons que inverteix únicament i exclusivament en el fons de pensions obert AHORROPENSIÓN NOVENTA Y SEIS, FP, gestionat per CASER PENSIONES.

Es tracta d’un pla de pensions de renda variable, en el qual la seva inversió en aquest tipus d’actiu pot oscil·lar entre el 30 % i el 100 %, gestionat d’acord amb els principis de la inversió d’estil valor, que inverteix principalment en companyies cotitzades europees el preu de mercat de les quals està per sota de la seva valoració fonamental a llarg termini. L’assessorament de les inversions del pla correspon a Magallanes Value Investors, SA, SGIIC.

Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.