Inspirit torna al Fòrum Face2face de la UPC a Vilanova

IMG-20180510-WA0006

Els dies 9 i 10 de maig es va celebrar la dotzena edició del Fòrum Face2face de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (UPC). 

Es tracta d’un esdeveniment que té com a objectiu apropar els estudiants al món de l’empresa a través de tallers, entrevistes i exposició d’stands. La jornada facilita els contactes entre els futurs enginyers i enginyeres i les empreses del sector i ofereix un primer contacte entre aquests dos agents, col·laboradors en un futur no gaire llunyà. 

Aquest any han participat 26 empreses, entre elles, La  Mútua dels Enginyers, que vam estar presents en l’esdeveniment un any més. Des de La Mútua, els vam explicar els avantatges que tenen per ser mutualistes i vam organitzar un sorteig d’una borsa d’estudi de 300€.

Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.