La Mútua dels Enginyers assisteix a la Jornada Especial Pensions organitzada per l’Observatori dels Sistemes Europeus de Previsió Social Complementaria

El passat 21 de novembre, La Mútua va assistir a Aula Magna de la Facultat d’economia i Empresa de la Universitat de Barcelona per participar a la Jornada Especial Pensions , dins de les activitats del 07 Workshop on Pensions and Insurance organitzat per l’Observatori dels Sistemes Europeus de Previsió Social Complementària. A l’esdeveniment, van hi van participar una desena d’experts de diversos àmbits per difondre els seus coneixements i generar diàleg sobre el futur de la previsió social complementaria.

Susanna Carmona, directora general de La Mútua dels Enginyers, va participar a la taula rodona sobre les mutualitats de previsió social. En ella, es va posar en valor el mutualisme, una activitat sense ànim de lucre que gestiona tècnicament la solidaritat i està fortament arrelat al territori, com a instrument útil per al desenvolupament  del segon i tercer pilar de la previsió social.