Condicions, Simulador i Contractació

L’ASSISTÈNCIA EN VIATGE DE LA MÚTUA

Un món de serveis de gran utilitat que et proporcionarà cobertura les 24 hores del dia durant la teva estada.

Amb una senzilla trucada telefònica, des d'allà on et trobis, podràs rebre l'ajut que sol·licitis i obtenir la informació necessària per resoldre tot tipus de situacions.

Dintre d'aquesta prestació podràs optar tant per la modalitat que inclou les despeses mèdiques, com la que no les inclou, sempre que viatgis als països de la Unió Europea, en cas de traslladar-te a l'estranger o si véns de la Unió Europea en cas d'estudiar en una Universitat Espanyola.

Escull la teva opció d'entre la següents possibles.

ESTUDIANTS ESPANYOLS QUE SE’N VAN A L’ESTRANGER

Tots aquells estudiants que marxin a cursar assignatures a l’estranger trobaran en aquesta ASSISTÈNCIA EN VIATGE especialment dissenyada per ells la tranquil·litat indispensable amb la flexibilitat de cobertures al millor cost.

Simular i Contractar Assistència

ESTUDIANTS ESTRANGERS QUE VENEN A ESPANYA

Els estudiants que vinguin a cursar assignatures a les Universitats espanyoles trobaran les cobertures exigides per els consolats i la protecció adient amb aquesta ASSISTÈNCIA EN VIATGE especialment dissenyada per la seva comoditat i tranquil·litat.

Simular i Contractar Assistència

ESTUDIANTS EN PRÀCTIQUES D’EMPRESA A L’ESTRANGER

Els estudiants que desitgin marxar a fer pràctiques d’empresa a l’estranger trobaran en aquest paquet de cobertures especialment dissenyat per ells la protecció més amplia al millor cost.

Simular i Contractar Assistència

Accidents personals Accidents personals  (48,13 kB)
Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.