Notícies d'Interès

Invitació 35è BERENAR - COL·LOQUI 30/05/18

Ens plau convidar-vos a l'esmorzar col·loqui que celebrarem el proper dimecres 30 de maig.

El 16 de maig es va celebrar la jornada “Els riscos del professional de l'enginyeria i solucions per a protegir-se” a l’AIQS.

Els dies 15 i 16 de maig La Mútua va impartir a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Barcelona (ETSEIB) un seminari sobre Responsabilitat Civil Professional.

 

 

Els dies 9 i 10 de maig es va celebrar la dotzena edició del Fòrum Face2face de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (UPC).

La companyia asseguradora és la primera del sector a tenir un posicionament en projectes liderats per Enginyers.

Informació Fiscal 2017

El dia 7 de març es va celebrar l'edició d'aquest any del Fòrum ESEIAAT (Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial i Aeronàutica de Terrassa), un esdeveniment que pretén acostar als estudiants al món empresarial.

Un any més, la Mútua ha assistit a la 27ª edició del Fòrum ETSEIB, la fira professional del sector industrial més important de Catalunya.

L’1 de març de 2018 es va celebrar a la Demarcació de Lleida dels Enginyers de Catalunya el taller “Aprendre a invertir racionalment”. En Joan Antoni Fernández i l’Òscar Sánchez, director de l’Àrea Tècnica i d’Estalvi i director comercial de l'àrea d'Estalvi i Previsió Social de la Mútua dels Enginyers respectivament, van ser els encarregats d’impartir el curs.