La Mútua Crouco Serpreco Mútua Valors

Notícies d'Interès

Un any més, la Mútua ha assistit a la 27ª edició del Fòrum ETSEIB, la fira professional del sector industrial més important de Catalunya.

L’1 de març de 2018 es va celebrar a la Demarcació de Lleida dels Enginyers de Catalunya el taller “Aprendre a invertir racionalment”. En Joan Antoni Fernández i l’Òscar Sánchez, director de l’Àrea Tècnica i d’Estalvi i director comercial de l'àrea d'Estalvi i Previsió Social de la Mútua dels Enginyers respectivament, van ser els encarregats d’impartir el curs.

Aconsegueix les teves entrades pel MWC amb el 40% de descompte

La Mútua dels Enginyers col·labora amb Women4Tec (programa que recolza la diversitat de gènere en la indústria mòbil), que tindrà lloc durant el 4YFN el 26, 27 i 28 de febrer al recinte de Fira Montjuic en el marc del Mobile World Congress (MWC). 

El dia 7 de febrer la Mútua va impartir a la Universitat de Vic un seminari sobre Responsabilitat Civil Professional,  aquella que correspon a una persona pels danys causats a una tercera persona a conseqüència d'una acció o d'una omissió culposa o negligent en l'exercici de la seva activitat professional.

El passat dijous 1 de febrer va tenir lloc l'acte de benvinguda als nous col·legiats a la demarcació de Girona del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.

La Mútua dels Enginyers va exposar el seu model d’Inversió Socialment Responsable a la jornada tècnica del passat 1 de febrer organitzada per la Comissió de Medi Ambient del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (EIC).

La Mútua dels Enginyers ha col·laborat a la novena campanya de recollida del Banc dels Aliments, el Gran Recapte, que ha aconseguit una xifra rècord amb més de 4.656.000 quilos.

 

Nou tipus d'interès al Pla de Previsió Assegurat

PPA Mútua dels Enginyers: 1,95%

Aquest tipus d'interés està en vigor fins al 31 de març de 2018.

Nou tipus d'interès al Pla d’Estalvi Tax Free SIALP

Pla d’Estalvi Tax Free SIALP: 1,50%

Aquest tipus d'interés està en vigor fins al 31 de març de 2018.

Nou tipus d'interès al Pla d'Estalvi Multinversió

Nou tipus d'interès anual en vigor fins al 31 de març de 2018, per als saldos acumulats del Pla d'Estalvi Multinversió.  

  • Fons d’interès Garantit Temporal: 0,01%
  • Fons d’interès Garantit (Fins a 60.000 €): 0,10% - modalitat tancada a noves entrades.
  • Fons d’Interès Garantit Plus 1/2/3/4: (de 60.000,01 € en endavant): 0,20% - modalitat tancada a noves entrades.
  • Fons d’Interès Garantit Selecte (per a membres de Selecte Mútua): 0,20%
  • Estalvi Joves (per a menors de 35 anys i fins a 15.000 €): 1,00%

 Si desitja consultar informació detallada i actualitzada sobre totes les alternatives existents que posem al seu abast, pot consultar la  Informació Trimestral del Pla d’Estalvi Multinversió.