Notícies d'Interès

A partir de setembre, tornem a atendre a les oficines de Barcelona en horari de 9:00h a 19:00h

La primera edició d’InspiritLab, el programa d'acceleració de startups de la Mútua dels Enginyers, ha arribat a la seva fi. El 4 de febrer s'ha celebrat el Demo Day a la seu dels enginyers industrials de Catalunya, en el qual els emprenedors han tingut l'ocasió de presentar els seus projectes davant dels membres del Club d'Inversors de l'Enginyeria de La Mútua dels Enginyers.

La Mútua dels Enginyers ha celebrat el 38è Berenar-Col·loqui.

L'entitat posa en marxa el projecte “La Mútua contra el càncer” dins de la seva estratègia de Responsabilitat Social Corporativa.

L'entitat ha estat una de les primeres asseguradores espanyoles a obtenir la certificació de AENOR de compliment de la Norma UNE 19601.

L'entitat asseguradora patrocina l'II Congrés Insurtech per al Sector Assegurador de ICEA el pròxim 17 de setembre a Madrid.

Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.