Notícies d'Interès

La raó de ser de La Mútua dels Enginyers sempre ha estat vetllar per la previsió social dels seus i les seves mutualistes, protegint-los de les conseqüències econòmiques d’aquells esdeveniments imprevistos que es poden produir al llarg de la seva vida personal i professional. En aquests moments de crisi sanitària, La Mútua dels Enginyers, a més de les cobertures que ofereixen les prestacions subscrites per les persones mutualistes, ofereix un ventall de facilitats per fer front a les greus conseqüències econòmiques derivades del Coronavirus (Covid-19).

Té alguna prestació de previsió social contractada amb La Mútua dels Enginyers? Si la resposta és afirmativa i és assegurat/da de la prestació de Baixa Laboral, Hospitalització, Despeses Quirúrgiques, Renda d’Invalidesa, Gran Dependència, Dependència Severa, Renda d’Estudis, Renda Jove, Vida, Vida Temporal, Vida Inspirit o Malalties Greus, li serà interessant conèixer la cobertura  que l’ofereix davant els efectes del Coronavirus (Covid-19).

Amb l’arribada del COVID-19 (Coronavirus) al nostre país, ens hem vist amb la obligació d’adoptar mesures per garantir la continuïtat del nostre servei i, alhora, la seguretat de l’equip que forma el Grup La Mútua dels Enginyers i dels i les mutualistes, clients i assegurats/des.

La primera edició d’InspiritLab, el programa d'acceleració de startups de la Mútua dels Enginyers, ha arribat a la seva fi. El 4 de febrer s'ha celebrat el Demo Day a la seu dels enginyers industrials de Catalunya, en el qual els emprenedors han tingut l'ocasió de presentar els seus projectes davant dels membres del Club d'Inversors de l'Enginyeria de La Mútua dels Enginyers.

La Mútua dels Enginyers ha celebrat el 38è Berenar-Col·loqui.

L'entitat posa en marxa el projecte “La Mútua contra el càncer” dins de la seva estratègia de Responsabilitat Social Corporativa.

L'entitat ha estat una de les primeres asseguradores espanyoles a obtenir la certificació de AENOR de compliment de la Norma UNE 19601.

L'entitat asseguradora patrocina l'II Congrés Insurtech per al Sector Assegurador de ICEA el pròxim 17 de setembre a Madrid.

Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.