Notícies d'Interès

El dia 18 de desembre es va inaugurar l’espai d’enginyeria que comparteixen La Mútua dels Enginyers, el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya i la Caixa d’Enginyers. Situat al carrer Indústria, 18, l'edifici es convertirà en una plataforma col·laborativa de l'Enginyeria que permetrà afrontar els nous reptes de la tecnologia i la digitalització, a més de prestar els serveis adreçats a satisfer les necessitats financeres i asseguradores dels seus socis, mutualistes i clients, enfortint, d’aquesta manera, el teixit empresarial de la zona. 

La Mútua dels Enginyers ha celebrat el 40è Berenar-Col·loqui.

La Mútua dels Enginyers presenta l’Informe d’impacte de les inversions de l’exercici 2019 del Pla de Pensions “Enginyers Inversió Sostenible”

 

La Mútua dels Enginyers, juntament amb Alter Mútua d'Advocats, Mutual Mèdica i l'acceleradora de startups Accelgrow, han presentat el hub d’innovació “Barcelona Insurhub” creat per a accelerar la transformació dels sectors insurtech, fintech, legaltech, health i impacte social.

La primera edició d’InspiritLab, el programa d'acceleració de startups de la Mútua dels Enginyers, ha arribat a la seva fi. El 4 de febrer s'ha celebrat el Demo Day a la seu dels enginyers industrials de Catalunya, en el qual els emprenedors han tingut l'ocasió de presentar els seus projectes davant dels membres del Club d'Inversors de l'Enginyeria de La Mútua dels Enginyers.

La Mútua dels Enginyers ha celebrat el 38è Berenar-Col·loqui.

L'entitat posa en marxa el projecte “La Mútua contra el càncer” dins de la seva estratègia de Responsabilitat Social Corporativa.