La Mútua participa un any més al Fòrum ESEIAAT

Foro ESEIAAT

El dia 7 de març es va celebrar l'edició d'aquest any del Fòrum ESEIAAT (Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial i Aeronàutica de Terrassa), un esdeveniment que pretén acostar als estudiants al món empresarial. 

Un any més, la Mútua dels Enginyers va estar present en l'esdeveniment. Durant la jornada, els alumnes van poder assistir a conferències i passejar-se pels diferents stands de totes les empreses allí presents. Des de la Mútua, es va organitzar un sorteig de dues borses d'estudi de 300€ cadascuna.

D'altra banda, aquest any es va voler recolzar als joves emprenedors en el Demo Day que es va organitzar durant el Fòrum. La Mútua dels Enginyers va donar el premi a la millor presentació de projecte. A més, la Susanna Carmona, directora general de la companyia, va ser membre del jurat del concurs.

L'acte de tancament del Fòrum va comptar amb la presència d'Alfredo Vega, alcalde de Terrassa, Francesc Torres, rector de la UPC i Xavier Roca, director del ESEIAAT.

Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.