Administradors i Alts Càrrecs (D&O)

Protegeix el teu patrimoni i el de l'empresa davant possibles reclamacions

Tarifa i contracta

Avantatges de la nostra assegurança

Com a administrador/a o directiu/va, respons amb el teu propi patrimoni dels perjudicis que et reclamin per negligència en l'exercici del càrrec i per actes contraris a la llei o estatuts. La nostra assegurança de D&O et protegeix a tu i al teu patrimoni davant d’aquestes reclamacions:

  • Dona cobertura a les indemnitzacions que estiguis obligat/a a atendre.
  • Inclou la constitució de fiances imposades per a atendre la teva responsabilitat civil.
  • Cobreix les despeses de defensa derivades d'una reclamació.
  • Protegeix davant reclamacions per pràctiques laborals.

Característiques de l’assegurança de D&O

butllet1

Inhabilitació professional

Indemnització davant dels costos legals i pèrdues financeres derivades de sancions que causin la inhabilitació professional.

butllet2

Despeses legals

Cobertura de despeses legals pels directius/ves i alts càrrecs d'una empresa en el procés de defensa contra reclamacions.

butllet3

Sancions administratives

Indemnització per multes i sancions a causa de presumptes violacions de normatives en l'exercici professional.

butllet4

Reclamacions per pràctiques laborals

Protecció legal i financera als empleats/des davant situacions de discriminació, assetjament o acomiadament injustificat en l'àmbit laboral.

butllet5

Altres Despeses

Despeses de representació legal, d'extradició, de publicitat, de constitució d'aval concursal i de gerència de riscos.

butllet6

Responsabilitat tributària

Indemnització pels costos legals i les obligacions tributàries derivades d'errors o decisions en l'àmbit fiscal durant l'exercici professional.

Modalitats de l'assegurança

Individual

Cobreix la responsabilitat d'un determinat/da alt càrrec, garantint tant el seu patrimoni personal com el social de les diferents empreses en què desenvolupi les seves tasques de gerència davant les reclamacions que li puguin fer arribar.

Corporativa

Contractada per la societat per a fer front davant possibles reclamacions a tots els seus alts càrrecs i directius/ves, amb la finalitat de protegir tant el patrimoni de la societat com el patrimoni personal dels seus directius/ves.

Assessors

El nostre equip de consultoria t’informarà de la solució que millor s’adapti a les teves necessitats.
Amb La Mútua, un món de serveis al teu abast.

Contacta amb nosaltres

FAQ - Preguntes freqüents

1. Per què necessito una assegurança de D&O?
Et protegeix en situacions inesperades per acusacions infundades, reclamacions de tercers o negligències. Les lleis exigeixen certes responsabilitats als directius que poden causar danys a tercers, l'empresa o accionistes.
2. A qui va dirigida l'assegurança de D&O?
Està pensada per a gerents, directius, exdirectius, administradors i consellers que vulguin protegir la seva responsabilitat personal.
3. Qui contracta l'assegurança de D&O?
La contracta l'empresa per cobrir els seus alts càrrecs i directius (modalitat corporativa) o el directiu individualment per cobrir el seu treball en diverses empreses.
4. Qui pot reclamar?
Poden reclamar bancs, proveïdors, Hisenda, Seguretat Social, accionistes, empleats, candidats, clients, competidors o qualsevol tercer perjudicat per una gestió inadequada.
5. Quines són les principals exclusions de cobertura?
Queden excloses reclamacions conegudes abans de la pòlissa, actes dolosos, danys personals o materials, multes no administratives, activitats professionals, blanqueig de capitals, manca de llicències i reclamacions en tribunals dels Estats Units.

No t'ho perdis! Aprofita la promo del moment