Condicions, Simulador i Contractació

Aquesta assegurança està intermediada per Serpreco Corredoria d’Assegurances, SA, corredoria vinculada a la Mútua dels Enginyers, amb domicili a Via Laietana, 39, 2n, de Barcelona i amb CIF: A-58852518. Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, volum 10882, llibre 9822, foli 1, full 127830. Assegurances de responsabilitat civil i de caució concertades i inscrita amb el número J00609 al Registre Administratiu Especial de Mediadors d’Assegurances, Corredors de Reassegurances i dels seus Alts Càrrecs, d’acord amb el RD-Llei 3/2020

Un món de serveis de gran utilitat que et proporcionarà cobertura les 24 hores del dia durant la teva estada.

Amb una senzilla trucada telefònica, des d'allà on et trobis, podràs rebre l'ajut que sol·licitis i obtenir la informació necessària per resoldre tot tipus de situacions.

Dintre d'aquesta prestació podràs optar tant per la modalitat que inclou les despeses mèdiques, com la que no les inclou, sempre que viatgis als països de la Unió Europea, en cas de traslladar-te a l'estranger o si véns de la Unió Europea en cas d'estudiar en una Universitat Espanyola.

Escull la teva opció d'entre la següents possibles.

ESTUDIANTS ESPANYOLS QUE SE’N VAN A L’ESTRANGER

Tots aquells estudiants que marxin a cursar assignatures a l’estranger trobaran en aquesta ASSISTÈNCIA EN VIATGE especialment dissenyada per ells la tranquil·litat indispensable amb la flexibilitat de cobertures al millor cost.

Consulta a la Mútua >>

ESTUDIANTS ESTRANGERS QUE VENEN A ESPANYA

Els estudiants que vinguin a cursar assignatures a les Universitats espanyoles trobaran les cobertures exigides per els consolats i la protecció adient amb aquesta ASSISTÈNCIA EN VIATGE especialment dissenyada per la seva comoditat i tranquil·litat.

Consulta a la Mútua >>

ESTUDIANTS EN PRÀCTIQUES D’EMPRESA A L’ESTRANGER

Els estudiants que desitgin marxar a fer pràctiques d’empresa a l’estranger trobaran en aquest paquet de cobertures especialment dissenyat per ells la protecció més amplia al millor cost.

Accidents personals Accidents personals  (48,13 kB)

Consulta a la Mútua >>