Neix Barcelona Insurhub amb el propòsit de revolucionar els sectors insurtech i fintech

La Mútua dels Enginyers, juntament amb Alter Mútua d'Advocats, Mutual Mèdica i l'acceleradora de startups Accelgrow, han presentat el hub d’innovació “Barcelona Insurhub” creat per a accelerar la transformació dels sectors insurtech, fintech, legaltech, health i impacte social.

El passat 5 de novembre es va celebrar la seva inauguració. L'esdeveniment, en el qual van participar inversors, les mutualitats impulsores i les startups integrants del hub, així com altres membres rellevants de l'ecosistema emprenedor, es va realitzar de manera online. En ell, 23 startups de les més de 100 inscrites en el hub, van tenir la oportunitat de presentar els seus projectes davant la resta dels assistents.

Durant l'esdeveniment, a més, va haver oportunitat de parlar sobre les pròximes tendències del sector assegurador i de com corporacions i empreses de nova creació han de col·laborar per a afrontar els reptes del demà. En aquest sentit, tant la Susanna Carmona, Directora General de La Mútua dels Enginyers, com David Gabarró, Director General de Alter Mútua d'Advocats i Antonio López, Director General de Mutual Mèdica, van posar de manifest la importància de la tecnologia i l'experiència digital per a les mutualitats, així com el seu caràcter solidari i sense ànim de lucre.