La Mútua dels Enginyers presenta la seva nova web

28 juny 2024

La Mútua dels Enginyers celebra el llançament de la seva nova pàgina web després de diversos mesos de desenvolupament. Aquest nou portal representa un avenç significatiu en la seva presència en línia, amb un disseny més clar i senzill que millora l'experiència de l'usuari.

Una de les característiques més destacades és la capacitat perquè els usuaris puguin calcular tarifes i contractar serveis directament des de la web. Això reforça el canal en línia com una opció de venda addicional a la tradicional, fent els serveis més accessibles per als mutualistes i clients.

La web ha millorat en termes d'usabilitat i navegació, sent més intuïtiva i donant més importància a elements visuals com imatges i vídeos informatius i publicitaris. Tècnicament, la pàgina és més segura pel que fa a la protecció de dades, ofereix un rendiment superior i és responsive, adaptant-se a diferents dispositius i mides de pantalla.

L'àrea privada també ha estat actualitzada, presentant un disseny més visual dels productes contractats, juntament amb la capacitat per gestionar sinistres i un canal de notificacions per mantenir informats clients i mutualistes sobre informació rellevant.

Aquesta actualització digital és un pas més en el compromís de l'entitat amb la millora contínua de la transaccionalitat, seguretat i usabilitat dels seus serveis en línia, buscant sempre la satisfacció dels seus mutualistes i clients presents i futurs.