Sistema de prevenció de delictes/Compliance penal

Les entitats del GRUP LA MÚTUA DELS ENGINYERS tenen implementat un Model de Prevenció de Delites per complir amb els deures de supervisió, vigilància i control i amb els requeriments legalment exigits, promovent una cultura ètica empresarial i de respecte al Dret. Aquesta cultura ètica ha de quedar reflectida en la presa de decisions dels Òrgans de Govern i d’Administració, directius/ves i empleats/des i inspirar tota l’estructura organitzativa i el comportament individual de cadascuna de les persones que treballen en les entitats del Grup.

 

Formen part d'aquest model de prevenció de delictes: 

 

- Política de compliment penal
   
- Codi Ètic de proveïdors i col·laboradors

 

GRUP LA MÚTUA DELS ENGINYERS posa a disposició dels seus i les seves mutualistes, clients i tercers en general la següent adreça postal i correu electrònic per a realitzar denuncies per delictes penals: 

 

  COMITÈ DE PREVENCIÓ DEL GRUP LA MÚTUA DELS ENGINYERS
  Via Laietana 39, 2n.
  08003 Barcelona
  prevenciodelictes@mutua-enginyers.com

  

Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.