Notícies d'Interès

 

 

Els dies 9 i 10 de maig es va celebrar la dotzena edició del Fòrum Face2face de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (UPC).

La companyia asseguradora és la primera del sector a tenir un posicionament en projectes liderats per Enginyers.

El dia 7 de març es va celebrar l'edició d'aquest any del Fòrum ESEIAAT (Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial i Aeronàutica de Terrassa), un esdeveniment que pretén acostar als estudiants al món empresarial.

Un any més, la Mútua ha assistit a la 27ª edició del Fòrum ETSEIB, la fira professional del sector industrial més important de Catalunya.

L’1 de març de 2018 es va celebrar a la Demarcació de Lleida dels Enginyers de Catalunya el taller “Aprendre a invertir racionalment”. En Joan Antoni Fernández i l’Òscar Sánchez, director de l’Àrea Tècnica i d’Estalvi i director comercial de l'àrea d'Estalvi i Previsió Social de la Mútua dels Enginyers respectivament, van ser els encarregats d’impartir el curs.

Aconsegueix les teves entrades pel MWC amb el 40% de descompte

La Mútua dels Enginyers col·labora amb Women4Tec (programa que recolza la diversitat de gènere en la indústria mòbil), que tindrà lloc durant el 4YFN el 26, 27 i 28 de febrer al recinte de Fira Montjuic en el marc del Mobile World Congress (MWC). 

El dia 7 de febrer la Mútua va impartir a la Universitat de Vic un seminari sobre Responsabilitat Civil Professional,  aquella que correspon a una persona pels danys causats a una tercera persona a conseqüència d'una acció o d'una omissió culposa o negligent en l'exercici de la seva activitat professional.

El passat dijous 1 de febrer va tenir lloc l'acte de benvinguda als nous col·legiats a la demarcació de Girona del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.

La Mútua dels Enginyers va exposar el seu model d’Inversió Socialment Responsable a la jornada tècnica del passat 1 de febrer organitzada per la Comissió de Medi Ambient del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (EIC).

La Mútua dels Enginyers ha col·laborat a la novena campanya de recollida del Banc dels Aliments, el Gran Recapte, que ha aconseguit una xifra rècord amb més de 4.656.000 quilos.