L'alcaldessa de Sabadell inaugura el nou espai de La Mútua dels Enginyers al Vallès

El dia 18 de desembre es va inaugurar l’espai d’enginyeria que comparteixen La Mútua dels Enginyers, el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya i la Caixa d’Enginyers. Situat al carrer Indústria, 18, l'edifici es convertirà en una plataforma col·laborativa de l'Enginyeria que permetrà afrontar els nous reptes de la tecnologia i la digitalització, a més de prestar els serveis adreçats a satisfer les necessitats financeres i asseguradores dels seus socis, mutualistes i clients, enfortint, d’aquesta manera, el teixit empresarial de la zona. 

El nou espai de La Mútua dels Enginyers permetrà guanyar proximitat amb els mutualistes i clients del Grup a la zona del Vallès. Aquesta nova oficina suposa la segona a la província de Barcelona i la cinquena a Catalunya.

Com a Mútua de Previsió Social, entitat sense ànim de lucre, i que forma part de les corporacions d’economia social, aquesta nova oficina a Sabadell ens permetrà acostar-nos als enginyers i enginyeres del Vallès i a les seves famílies per a seguir oferint un servei integral i de qualitat. L’objectiu és continuar amb l’acompanyament en la seva vida personal i professional a través de la gestió de riscos d’una forma més propera i seguint amb la vocació de servei a la societat, especialment en aquest moment de crisis que està incrementant la vulnerabilitat de les persones.