La Mútua dels Enginyers incorpora Accel&Grow al seu Grup

La companyia asseguradora és la primera del sector a tenir un posicionament en projectes liderats per Enginyers.

La Mútua dels Enginyers ha incorporat recentment al seu Grup empresarial l'acceleradora destartupsAccel&Grow. L'objectiu del Grup La Mútua amb aquesta fusió és iniciar un nou servei de gestió d'espais decoworking, realització de programes d'acceleració perstartups, programes d'acceleració corporativa i formació per a emprenedors/es.

Amb aquesta fita, la companyia es situa com la primera a tenir un posicionament en projectes liderats per enginyers/es emprenedors/es. Susanna Carmona, Directora General de la Mútua dels Enginyers, afirma: “La finalitat és ser el referent per a lesstartupsde base tecnològica i participar en totes les etapes de l'ecosistema emprenedor destartupsimpulsades per enginyers/es, així com aproximar el Mutualisme a emprenedors/es i joves”. D'aquesta manera, la companyia es converteix en líder del sector en espais de treball, incubació, acceleració i finançament de nous projectes. 

El Grup La Mútua, que compta amb més de 60 anys d'experiència en el sector assegurador i d'estalvi, ha dut a terme aquesta incorporació d’Accel&Grow per a seguir amb el seu objectiu d'acompanyar als/a les enginyers/es durant totes les etapes de la seva vida professional, familiar i personal. 

L'acceleradora destartups, Accel&Grow, va ser fundada el 2017 amb la finalitat d'ajudar als emprenedors des de la idea del seu nou negoci fins a arribar a la primera ronda de finançament. Els projectes amb els quals treballa són, principalment, gestionats per i per a enginyers/es. Amb la seva incorporació al Grup es pretén acompanyar als/a les emprenedors/es un pas més enllà, arribant a fases més avançades per a aconseguir un ràtio major d'èxit amb ajuda delnetworking. A més, gràcies a la fusió, els/les inversors/es d'aquests nous projectes podran comptar amb un anàlisi de riscos detallat. 

D'altra banda, cal destacar que la companyia, que ja compta amb una estreta relació amb la Universitat Politècnica de Catalunya, intensificarà el vincle per recolzar l'emprenedoria des de la universitat.

Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.