La Mútua dels Enginyers s’uneix a Javier Campos en una causa solidària

17_cimas

La Mútua dels Enginyers ha patrocinat el llibre de l’Alpinista Javier Campos, “17 cimas para vencer el cáncer”. Es tracta d’una obra que neix al 2017, quan Campos inicià un camí amb l’objectiu de coronar 17 cims del territori espanyol per una iniciativa solidària: conscienciar i sensibilitzar la població sobre la necessitat de recaptar fons per la investigació oncològica.

En el llibre es recullen imatges i vivències en cada un dels 17 cims autonòmics espanyols. I amb la seva venda es contribueix en recerca per a continuar avançant en el desenvolupament de nous mètodes de detecció precoç  i tractaments més eficaços contra el càncer.

La iniciativa va ser premiada el passat 16 de febrer com a “Millor publicació i iniciativa solidària” durant la Gala del Muntanyisme organitzada per la Federación Andaluza de Montañismo. 

Una vegada més, La Mútua dels Enginyers, fidel als seus valors, es compromet amb una causa solidària i contribueix en una iniciativa que aposta per la investigació, la salut, l’educació, la recerca i el medi ambient.

Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.