La Mútua explica als enginyers de Lleida com invertir racionalment

analyst-1050x781

L’1 de març de 2018 es va celebrar a la Demarcació de Lleida dels Enginyers de Catalunya el taller “Aprendre a invertir racionalment”. En Joan Antoni Fernández i l’Òscar Sánchez, director de l’Àrea Tècnica i d’Estalvi i director comercial de l'àrea d'Estalvi i Previsió Social de la Mútua dels Enginyers respectivament, van ser els encarregats d’impartir el curs.

El taller es va organitzar amb l’objectiu que els assistents aprenguessin a escollir bé en què invertir els estalvis, a reconèixer els principals riscos dels productes financers, conèixer els principals productes d’inversió i identificar el seu perfil d’inversió. A més a més, el programa pretenia ajudar-los a assabentar-se de les claus i descobrir les fonts d’informació imprescindibles per a prendre decisions d’inversió.

“Encara que resulti difícil, és determinant prendre decisions d’inversió de forma racional sense deixar-nos anar per les emocions”, va assegurar en Joan Antoni Fernández durant la seva exposició.

Per la seva part, l’Òscar Sánchez va comentar als assistents: “És clau invertir únicament en productes que entenem i tenint sempre en compte el nivell de risc que volem assumir”. A més, va afegir: “Per prendre decisions d’inversió encertades és important tenir un criteri propi i també contrastar-lo amb l’ajut d’un assessor professional amb la suficient objectivitat i sense conflictes d’interessos”.

Formar persones financerament més responsables de la forma en la que duen a terme les seves inversions, té un impacte positiu i beneficiós per a la societat en general.

Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.