Les finances dels clients de Mutuavalors EAF, en bones mans

Mutuavalors EAF, entitat d'assessorament Financer de La Mútua dels Enginyers, compta amb un equip professional de consultoria financera avalat per l’EFPA.

Mutuavalors EAF, Entitat d'Assessorament Financer de La Mútua dels Enginyers, ofereix un servei professional de consulta i orientació financera i posa a la disposició dels seus clients un equip d'assessors i assessores certificat per l'Associació Espanyola d'Assessors i Planificadors Financers, l’EFPA.

Com a associat d’EFPA España, els membres de Mutuavalors EAF actualitzen els seus coneixements cada any i validen les seves aptituds per a oferir el millor servei d'assessorament financer als seus clients. 

D'aquesta manera, els i les usuaris/es de l'entitat porten anys confiant les seves finances a Mutuavalors EAF amb la tranquil·litat que estan en bones mans.

L'Associació Espanyola d'Assessors i Planificadors Financers compta amb més de 25.000 associats i associades al nostre país. Es va constituir l'any 2000 i el seu naixement a Espanya està totalment lligat a la creació de la European Financial Planning Association (EFPA).

Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.