S'han produït els següents errors:

Enginyers Mixt, Pla de Pensions

CONSULTAR
la meva posició

Informació d’acord a l’Ordre Ministerial ECC/2316/2015 relativa a les obligacions d’informació i classificació de productes financers 

Risc5
text-candau

 

Renda Variable Mixta

 Cartera amb Actius de Renda Variable (entre 30% i 75%)

Fitxa Trimestral Fitxa Trimestral  (122,26 kB)
Dades Fonamentals Dades Fonamentals  (138,62 kB)

 

És un pla que tracta d’obtenir una atractiva rendibilitat a mig termini, conjugant les avantatges de la Renda fixa –rendiments no elevats, però estables- amb les de la Renda variable –rendiments molt atractius però amb certa volatilitat-.

És ideal per aquells partícips que els hi queden 10 o 15 anys encara per la jubilació i desitgen que el seu estalvi destinat a la jubilació tingui una important presència en borsa.

Vocació Inversora

L'Enginyers Mixt, Pla de Pensions, està integrat en un fons que des del març de 2008 inverteix únicament i exclusivament en el fons de pensions obert AHORROVIDA III, FP gestionat per CASER PENSIONES.

El fons pertany a la categoria Renda Variable Mixta, en la que la seva inversió en renda variable pot oscil·lar entre el 30% i el 75%, tot i que la vocació inversora definida pel fons de pensions fa que la inversió en aquest tipus d’actiu es mogui entre el 45% i el 55%, situant-lo en una vocació inversora prudent dins de la seva categoria.

La inversió en renda variable estarà en general materialitzada en títols negociats en mercats organitzats de l’OCDE, fonamentalment en països de la zona Euro. També podrà invertir en altres àrees geogràfiques. Pel que fa a la renda fixa, s’invertirà fonamentalment en Deute Públic i Privat de la zona Euro.

Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.